Harmonie Boekend 40 jaar

image_pdf

Harmonie Boekend 40 jaar!

2018/2019 is het jubileumjaar voor Muziekvereniging/ Harmonie Boekend. Wij vieren dat we 40 jaar bestaan!

Graag willen wij dat vieren in de vorm van reünie/jubileumconcert met leden en oud-leden. Een concert dat we in het kader van dit jubileum aan de Boekender gemeenschap en iedereen die de harmonie een warm hart toedraagt willen aanbieden. .

Wij zouden het fijn vinden om dit concert samen met  onze leden en oud-leden,die interesse in hebben en mee willen werken,te organiseren.  Een aantal oud-leden hebben  zich al aan gemeld, echter, wij hebben nog niet iedereen kunnen bereiken. Wij beschikken over veel namen van onze oud-leden maar hebben niet meer alle gegevens paraat. Wil je toch graag meedoen meldt je dan voor 1 september 2018 aan via info@harmonieboekend.nl  Geef in de mail ook even aan welk instrument je hebt gespeeld en of je over een eigen instrument beschikt. Zelf geen instrument meer? Geen probleem, wij beschikken over een aantal instrumenten en stellen die graag ter beschikking. De oud-leden die zich al eerder gemeld hebben hoeven niet meer te reageren.

Mocht je als oud-lid niet mee willen/ kunnen  spelen , maar wel aanwezig zijn bij het feestelijke concert, laat het dan ook even weten via de mail., dan kunnen we t.z.t. voor een persoonlijke uitnodiging zorgen.   

Meer informatie vindt u op www.harmonieboekend.nl