image_print

Petanque, 55 Plus 

Boekend 10-11-2023 Het is net of de 55 Plussers steeds fitter en sportiever worden, want maar liefst 26 personen stonden om half twee in de startblokken om eens stevig te gaan Boullen. In een, tot de puntjes opgemaakte, verwarmde hal werden we hartelijk ontvangen door `t comitee, die ons in de watten hebben gelegd en ons daarmede ook een fijne, sportieve middag hebben bezorgd. Echter op de speelvelden moesten de “gladiatoren” het zelf doen en […]

Sinterklaas (ingezonden stuk)

Het zal eind november of begin december zijn als u dit leest. Is natuurlijk afhankelijk wanneer De Schakel wordt gepubliceerd. Maar in ieder  geval, Sinterklaas moet nog komen. Graag wil ik het even hebben over de periode dat ik ongeveer negen jaar moet zijn geweest. Ik had toen steeds gehoord dat de sinterklaastijd een dure periode zou zijn, maar dat kon ik niet goed begrijpen.

Update daklozenopvang

Op maandag 30 oktober heeft Boekender Belang samen met enkele omwonenden van de voetbalvelden van VCH op het stadskantoor een gesprek gehad over de winteropvang daklozen. Van de kant van de gemeente Venlo namen wethouder Smeets, een beleidsadviseur en de stadsdeelmanager deel aan het gesprek.

Zitting 2023

Beste Vastelaovesvierder,  Ein berichtje names de Worteleschrabbers!  Gaer wille weej óg attenderen en oetnuuëdige op eine naderende activiteit, de gecombineerde dames/hieëre zitting op 9 december 2023. 

Beugelen 55Plussers

Baarlo, 26 oktober 2023 Ná de Kermis, nu een heel andere tak van sport. Óók op meer “gezadigde” leeftijd, is `t spelen met “dieke, zwaôre bôl en de sjôp”, nog best in trek, want maar liefst 26 personen verschenen in de Baarlose Arena, waarbij óók de titelverdedigster van 2022, Maria Welles. En al kon ze, na een poging, toch niet meespelen, ze heeft zich, nét als alle anderen, kostelijk geamuseerd. !!!EN DAT IS NU PRECIES, […]

« Oude berichten