Nieuwsbrief Greenport Venlo

De bouw van Windpark Greenport Venlo is vergevorderd. De 8 turbines zijn opgebouwd en worden de komende periode onder spanning gezet en getest. Tijd voor een terugblik met Wilco Kraaij, de site manager van Windpark Greenport Venlo. Hoe zien zijn dagen eruit en hoe heeft hij de bouw ervaren? Lees meer 

Op 17 september 2022 vindt de jaarlijkse Open Energiedag plaats. Op deze dag openen duurzame energieprojecten door heel het land hun deuren, waaronder ook Windpark Greenport Venlo! Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Lees alvast meer via de website van de Open Energiedag

Leefbaarheidsfonds

 

Het leefbaarheidsfonds is een fonds voor omwonenden in de omgeving van Windpark Greenport Venlo. Het geld is bedoeld voor initiatieven en activiteiten die de omgeving mooier, prettiger, duurzamer en/of leefbaarder maken. Coöperatie Samenstroom draagt zorg voor verdeling van het leefbaarheidsfonds. De omgeving die aanspraak kan maken op dit fonds, betreft zes buurtschappen, door Samenstroom ingedeeld in drie clusters: Klingerberg, Boekend en het Noordelijke Cluster.

Voor elk cluster is een kerngroep geformeerd waarin inwoners met Samenstroom projecten voorbereiden, organiseren en coördineren. De projecten krijgen steeds meer vorm. Zo vinden informatieavonden plaats en kunnen de bewoners van Boekend, Klingerberg en het Noordelijke Cluster nu hun ideeën aandragen. Lees meer op de website van Samenstroom

MEER WETEN?

Volg ons ook op Facebook!

Om meer te weten te komen over Windpark Greenport Venlo, zoals de planning, wie de ontwikkelaars zijn en hoe het park eruit gaat zien, kijkt u hier!

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Secured By miniOrange